Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karstulan hiehot saatiin pelastettua – palomiehillä tuntien likainen taistelu lietealtaaseen pudonneiden eläinten ylös nostamiseksi

Karstulassa lietealtaaseen pudonneet hiehot on saatu nostettua ylös ja pelastettua hukkumiselta, tiedottaa Keski-Suomen pelastuslaitos.

–Molemmat hiehot saatiin nostettua lietealtaasta ja he pääsivät takaisin omaan kotiin eli navettaan. Paikan päällä kävi vielä eläinlääkäri varmistamassa eläinten kunnon, pelastuslaitokselta kerrotaan

Kaksi täysikasvuista hiehoa putosi lietealtaaseen Karstulan Hakkurintiellä perjantaina iltapäivällä. Eläinten pelastus vei pelastuslaitokselta useita tunteja.

– Tällainen toiminta on kohtuullisen likaista ja vaativaa touhua työskennellä lietealtaassa. Mutta aina se lämmittää mieltä, kun saadaan pelastustyölle onnistunut päätös, tiedotteessa todetaan.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että eläimet olivat päässeet karkuun navetasta ja putosivat suojaverkosta huolimatta lietealtaaseen.

Paikalle hälytettiin nostokalustoa ja eläinlääkäri. Odotellessa eläimet tuettiin niin, että ne eivät hukkuneet.