Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Metsästysretki Kinnulassa päättyi murheellisesti – toinen koira jäi avantoon

Koira vajosi jäihin ja hukkui murheellisella metsästysreissulla torstaina Keski-Suomen Kinnulassa. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan omistaja oli ollut liikkeellä kahden koiransa kanssa, kun toinen niistä oli tutkapanta kaulassaan juossut Kivijärven Kinnulanlahdelle ja vajonnut heikkoihin jäihin.

Omistaja yritti ensin seurata koiraansa, mutta ei päässyt pitkälle, kun jää vajosi hänenkin allaan. Omistaja kuitenkin kasteli vain lahkeensa ja hän pääsi palaamaan välittömästi rantaan.

Pelastuslaitos sai tehtävän ihmisen pelastamisesta vedestä kello 10.22. Omistaja kuitenkin ilmoitti hätäkeskukseen pian, ettei ihmistä ole veden varassa, mutta että koira on yhä avannossa, pelastuslaitos kertoo.

Paikalle Honkasaarentietä tulleet pelastuslaitoksen pintapelastajat joutuivat toteamaan, että koiran voimat olivat ehtyneet ja se oli vajonnut järveen lähellä Riuttasaarta. Pelastuslaitos yritti naarata kyseistä avantoa vielä välineistöllään, mutta eläintä ei enää löytynyt.