Betsetille miljoonakauppa Tuurista

Vuosien yhteistyö jatkuu

Ilkka Salonen

Betset Oy on saanut suuren elementtiurakan, jonka arvo on kokonaisuudessaan yli kaksi miljoonaa euroa. Betset toimittaa Tuurin kyläkaupan laajennukseen valmiiksi pinnoitettuja julkisivuelementtejä, ontelolaattoja sekä betonirunkoa. Elementit valmistetaan Betsetin Kyyjärven tehtaalla.

- Tämä tilaus kertoo asiakkaan luottavan ammattitaitoomme erityisesti erikoisbetonimassan ja julkisivujen valmistuksen osalta. Toimiva yhteistyömme on jatkunut jo yli 15 vuoden ajan. Tuuri on myös hieno esimerkki siitä, että betonirakentamisen ei tarvitse olla harmaata. Betsetin julkisivuelementit mahdollistavat värien ja monipuolisten yksityiskohtien käytön, toteaa Betset Oy:n toimitusjohtaja Hannu Löytönen.

Kauppakeskuksen laajennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Myös toimitukset Tuuriin ovat jo alkaneet. Tilaus sisältää kuormiksi muutettuna yhteensä noin 250 rekkakuormaa.

-Valitsimme Betsetin, koska he pystyivät tarjoamaan meille julkisivuelementit asennettuina ja valmiiksi pinnoitettuina. Olemme myös aina voineet luottaa Betsetin tuotteiden ja palvelun laatuun, toteaa Veljekset Keskisen toimitusjohtaja Vesa Keskinen.

Kommentoi