Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Auton kuljettaja kuoli onnettomuudessa Nelostiellä Viitasaarella – henkilöautot törmäsivät toisiinsa Hännilänsalmen sillalla

Yksi ihminen on kuollut liikenneonnettomuudessa Nelostiellä Viitasaarella joulupäivän aamuna, kertoo Keski-Suomen pelastuslaitos.

Kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa Hännilänsalmen sillalla, pelastuslaitos kertoo. Onnettomuudessa kuoli toisessa autossa yksin ollut kuljettaja. Toisessa autossa oli kaksi ihmistä. He loukkaantuivat pelastuslaitoksen mukaan lievästi ja heidät kuljettiin tarkistettaviksi Jyväskylän keskussairaalaan.

Pelastuslaitoksen mukaan etelään menevällä kaistalla kulkenut henkilöauto oli lähtenyt heittelehtimään ja törmännyt kylki edellä pohjoiseen päin matkalla olleeseen henkilöautoon. Onnettomuudessa menehtyi heittelehtimään lähteneen auton kuljettaja.

Tie oli onnettomuuden vuoksi sillalla noin puoli tuntia täysin poikki. Päivystävä palomestari Jukka Järvinen kertoi puoli kahdeksan aikaan aamulla, että toinen kaista oli edelleen poissa käytöstä. Tie saatiin jälleen normaalisti auki liikenteelle noin aamukymmenen aikoihin.

Turmapaikalla oli pelastustehtävissä pelastuslaitokselta johtoyksikkö ja kaksi pelastusyksikköä. Lisäksi ensihoidon yksikköjä oli kolme ja poliisilta yksi yksikkö.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Juttua on tarkennettu 25.12. klo 11.04: muutettu toisen auton kulkusuunta.

Viitasaaren joulupäivän liikenneonnettomuudessa menehtyi nuori paikkakuntalainen nainen