Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maakunnan suurin vaalipaneeli kuullaan Radio Keskisuomalaisessa – äänessä kuusi suurinta puoluetta

Maakunnan suurin vaalipaneeli tavoittaa kuulijat suorana lähetyksenä Radio Keskisuomalaisen taajuudella 21. maaliskuuta kello 18–19.30. Keskustelua seurataan lisäksi hetki hetkeltä Keskisuomalaisen verkkopalvelussa, jonne se jää myös podcastina kuultavaksi.

Ääneen pääsevät kaikki kuusi suurinta puoluetta. Keskustelijoina ovat istuvat ja ehdolla jatkopestiin olevat kansanedustajat Riitta Mäkinen (sd.) ja Sinuhe Wallinheimo (kok.), Petri Honkonen (kesk.) ja Bella Forsgén (vihr.) sekä kansanedustajaehdokkaat Janne Luoma-aho (ps.) ja Oskari Rantala (vas.).

Vaalikeskustelua johtavat Radio Keskisuomalaisen päätoimittaja Henri Berg ja Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen. Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola on lähetyksessä mukana kommentaattorina.

Keskustelussa käydään käsiksi muun muassa Keskisuomalaisen vaalikoneessakin tutuiksi tulleisiin teemoihin, joita ovat esimerkiksi Nelostien muuttaminen koko matkaltaan 120 km/h -moottoritieksi, lääketieteellisen tiedekunnan perustaminen Jyväskylän yliopistoon sekä maakuntalentojen tukemisen tarpeellisuus.